BitIQ Beoordeling

BitIQ heeft veel te bieden. Ten eerste heeft het een lange staat van dienst als veilig omdat het onder toezicht staat van twee top-tier regelgevers. Ten tweede biedt het provisie-vrije handel en heeft het geen rekeningminimum. En ten derde is het een gebruiksvriendelijk platform voor online handelen met een gestroomlijnde ervaring. Geen wonder dat dit bedrijf tot de favorieten van makelaars behoort.

Als u op zoek bent naar online aandelenhandel en BitIQ overweegt en meer wilt weten, lees dan onze gedetailleerde BitIQ review.

Wat is BitIQ?

BitIQ Securities inc werd in 1985 opgericht in Queens, New York. Aanvankelijk was het bedoeld om tegemoet te komen aan de behoeften van de lokale gemeenschap, met name etnische Chinese immigranten. Vandaag de dag staat BitIQ bekend als een low-cost leider die trouw is gebleven aan zijn oorspronkelijke wortels. De missie van het bedrijf is om eenvoudige hulpmiddelen te bieden voor online handel voor zowel Chinese als Engelse gebruikers. Talloze BitIQ reviews bevestigen onze conclusie dat het zowel beginners als veteranen aanspreekt.

Hoe BitIQ te gebruiken

Eén van BitIQ’s verkoopargumenten is de gestroomlijnde ervaring. Van een probleemloos aanmeldproces tot een platform met een geweldige gebruikerservaring en de optie om BitIQ te gebruiken om aandelen te verhandelen. Laten we eens een kijkje nemen in hoe het allemaal werkt.

Inschrijfproces

Het platform van BitIQ is eenvoudig, gemakkelijk te gebruiken en functioneel. Het inschrijfproces is eenvoudig en u kunt het online doen via de applicatie. Dit zijn de rekeningen die u kunt instellen:

 • individueel
 • gezamenlijk
 • partnerschap
 • bewaarneming
 • beleggingsclub
 • trust

Uw rekening kan alleen in contanten worden geopend of een contanten- en margerekening zijn. Als u ooit niet zeker weet hoe u verder moet, is er ook een live chat beschikbaar die u bij elke stap tijdens het proces kan helpen.

Het aanmaken van een online effectenrekening bij BitIQ is zeer eenvoudig en geheel gratis. U hoeft alleen maar de formulieren op de website in te vullen en te verzenden. U kunt de formulieren ook afdrukken en per post verzenden. Hierna kunt u rekenen op een wachttijd tot vijf werkdagen voor goedkeuring. Als er problemen zijn, wordt er contact met u opgenomen door het ondersteuningsteam van Firstraid.

Als u uw BitIQ verwijscode gebruikt om een vriend te verwijzen, en zij maken een online handelsrekening aan, dan kunt u gratis aandelen verdienen.

Hoe te beginnen met handelen

De online handelsrekeningen zijn volledig gratis aangezien BitIQ geen minimum storting hanteert. Om te beginnen met handelen, dient u uw rekening te financieren. U kunt uw rekening op twee manieren financieren: bankoverschrijving of ACH-overschrijving. Met een ACH-overboeking heeft u een vereffeningsperiode van 2-3 werkdagen. Telegrafische overschrijvingen zijn vergelijkbaar met ACH, maar uw fondsen zullen onmiddellijk beschikbaar zijn.

Zodra de fondsen beschikbaar zijn, begint de pret pas. Met BitIQ kunt u effecten verhandelen in korte tijdsintervallen of ze levenslang aanhouden. Wanneer u handelt, kunt u enkele van BitIQs beste functies verkennen, zoals het tactische handelsplatform en 0% commissiehandel.

Wat kunt u verhandelen?

Deze BitIQ review zou niet compleet zijn zonder een analyse van de aangeboden handelsopties.

Hier is wat u kunt verhandelen:

 • Aandelen
 • Beleggingsfondsen
 • ETF’s
 • Obligaties
 • Opties

BitIQ maakt het mogelijk om te handelen met een aantal van de meest voorkomende soorten aandelen, en pensioenbeleggers kunnen vele opties vinden om hun portefeuille op te bouwen. Als u niet zeker weet welke aandelen u moet kopen, kijk dan naar ons overzicht van best presterende aandelen of gebruik een aandelenscreener.

BitIQ schiet tekort in sommige beleggingsaanbiedingen. Bijvoorbeeld, kan niet handelen:

 • Forex aanbiedingen
 • Futures of futures optiehandel
 • Cryptocurrency

Je kunt niet direct handelen in cryptocurrency bij BitIQ. Dus als je naar BitIQ bent gekomen om bitcoin te verhandelen, zul je teleurgesteld zijn. Er zijn enkele manieren waarop je toch indirect kunt beleggen in blockchaintechnologie door aandelen te kopen in bedrijven die er veel in investeren of door blockchain ETF’s te kopen.