De Bitcoin Cash prijslijn steeg tot voorbij het $306 niveau op 15 augustus. Nuggy Dee is een Trading View analist die van mening is dat de BCH-prijs snel voorbij de $350 zal stijgen.

Net voordat de dag van de handel begon, werd de koers van de cryptocurrency bullish en steeg naar de $302 mark. s Avonds toonde de BCH-prijs opnieuw een stijging van zijn prijs en hij ging voorbij het $306-niveau, waar hij een dag lang een high van $308,05 US Dollars zag. Op het moment van schrijven handelde Bitcoin Cash tegen $307,95 US Dollars.

Wat kunt u verwachten van de Bitcoin Cash-prijs?

De Trading View-analist Nuggy Dee gelooft dat het BCHUSD-pair zich momenteel in een koperszone bevindt, en stelt voor dat de handelaren Bitcoin Revolution Cash moeten kopen.

De analist benadrukte de koperszone tussen de $270 en $315. De analist heeft in hun grafiek weergegeven dat BCH zich momenteel in de zone ophoopt en als het BCHUSD-pair voldoende volume krijgt, zal het de dichtstbijzijnde weerstand in de buurt van $318 testen en doorbreken om boven de $350 te komen. De stijging zal volgen op een korte terugval naar de $318 support, waarna de cryptocurrency zal blijven stijgen als het de $318 support vasthoudt.

Voor dit handelsidee werd de uiteindelijke richtprijs op het $481.99 niveau gelegd. De analist trok de sterke steunlijn op de $203.36 mark. Hoewel, als de cryptocurrency onder de koperszone valt, kan deze handel geannuleerd worden.

By admin